Om Oss

12-s

Om studion
Jag heter Eva och är stolt ägare av min egen studio, Tattoo Obsession.
Den ligger i fräscha, hygieniska lokaler i MIC-gallerian i centrala Leksand.

Om tatueringar
Mitt intresse för tatueringar väcktes för 28 år sedan då jag fick min första – idag har jag över 20 st! 

Under hela mitt liv har jag älskat att rita och under min dekoratörsutbildning utvecklade jag mina kunskaper i textning och kalligrafi.

Jag arbetar med alla stilar och är särskilt förtjust i detaljer, det får gärna vara ”pilligt”.

Det är viktigt att Du tänker igenom Ditt motiv ordentligt – Du ska leva och trivas med den resten av ditt liv! Jag hjälper gärna till och ritar upp förslag, berätta vad Du vill ha så jobbar vi fram ett motiv tillsammans. Ju friare tyglar jag får desto bättre blir det.

Min målsättning
Är att erbjuda personliga tatueringar av högsta kvalité, utförda i en vänlig och avslappnad omgivning. Jag vill ge Dig en tatuering Du kan vara stolt över!

Om mig
Jag växte upp på en bondgård i Trosa och innan jag flyttade till Leksand bodde jag i Stockholm i 14 år. Min make heter Leif och vi har en underbar dotter som heter Nicole.

Under mitt yrkesverksamma liv har jag bland annat arbetat i min och min makes möbelaffär (Möbelrondellen i Mora), på en kursgård, dagis, restaurang, fritids… Som Du märker så ÄLSKAR jag att arbeta med människor!

Jag ser fram emot att träffa Dig!

Write you response
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>